Aprovat el full de ruta de Granollers cap al 2030 on l’Associació contribueix per tal d’assolir els principals objectius

30.6.2022

Les tres principals missions dels Pla Estratègic són: Abordar l’emergència climàtica, fomentar el talent i la innovació, i vetllar pel benestar de la ciutadania.

El Ple municipal aprova per unanimitat les tres missions “rellevants, ambicioses, realistes i mesurables”.

En aquest pla es recullen 15 fites, i l’Associació d’Empresaris i Propietaris dels PI Congost i Jordi Camp ja ha començat a treballar amb aquestes línies de la mà de l’Ajuntament de Granollers. És així com a finals del 2019 es va aconseguir certificar els Polígons Congost i Jordi Camp com a Polígons de Qualitat per CEPE (Coordinadora Española de Parques Empresariales), d’aquesta col·laboració publicoprivada, surt el compromís de l’administració per invertir en els Polígons i en la seva millora per tal d’aconseguir un entorn competitiu per a les empreses.

Seguint aquestes línies s’està treballant en projectes d’economia circular com la Compra Agregada d’Energia, en impulsar el projecte de Deixalleria Industrial, des de 2019 els quals amb el temps van evolucionant.

Actualment, l’AEP Camp Congost està desenvolupant accions sobre transició energètica per tal de potenciar l’autoconsum compartit anant un pas més enllà per tal de formar una comunitat energètica.

A banda, i arran de les demandes per part de les empreses per la contractació de perfils específics, l’Associació, des d’aquest 2022 forma part del Consell de Formació Professional per tal de contribuir i igualar la demanda a l’oferta.

És així com l’Alcaldessa, Alba Barnusell, feia una crida a la corresponsabilitat de l’Ajuntament, altres administracions i municipis, entitats i empreses, per tal les fites exposades.

 
l'Associació celebra l'esmorzar al Polígon Jordi Camp

l'Associació celebra l'esmorzar al Polígon Jordi Camp

Avui, dimecres 29, l'Associació celebra l'esmorzar empresarial al Polígon Jordi Camp

29.11.2023
Vine a l'esmorzar empresarial del Polígon Jordi Camp

Vine a l'esmorzar empresarial del Polígon Jordi Camp

Vine i participa! Volem escoltar-te

23.11.2023
Granollers aprova el primer Pla Local de Seguretat

Granollers aprova el primer Pla Local de Seguretat

57 accions que coordinarà la Policia Local

2.11.2023
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes