Decoracions de xocolata per a tot el món des de Granollers
11.4.2025
La firma compta ambuna una vintena de professionals al polígon Jordi Camp, va tancar el 2024 amb una facturació rècord de 10 milions I una exportació que supera el 30% de la producció
Idea Choc és una empresa del sector de l’alimentació que es dedica a la fabricació de decoracions de xocolata. La planta de 4.000 metres quadrats,
ubicada al carrer Joanot Martorell del polígon Jordi Camp de Granollers, és
una de les empreses referents al sector i compta amb una àmplia trajectòria en l’àmbit internacional també.
El responsable de la fàbrica, David Cruzate, explica que “treballem per a les grans firmes del sector de la pastisseria, la gelateria i la brioixeria a escala industrial conegudes per a totes les persones consumidores ja que molts productes els podem trobar a la majoria dels supermercats, entre altres punts”. L’empresa s’adapta a les necessitats de cada client i més enllà dels elements de decoració habituals ofereix opcions a mida i elaboracions del tot personalitzades amb una producció de qualitat i tota mena de formats en què es té cura de tots els detalls.
UNA FACTURACIÓ RÈCORD
L’empresa va tancar l’any 2024 amb una facturació rècord superior als deu milions d’euros “que s’explica en part per l’encariment de la matèria primera del cacau arreu del món i també per l’augment dels quilos fabricats, tot i les dificultats existents durant l’any amb la disponibilitat dels productes derivats del cacau“, apunta Cruzate.
VISIÓ EXTERIOR
En el marc de la seva trajectòria, Idea Choc ha venut arreu dels cinc continents i té presència a mercats tan llunyans com el japonès o el coreà. La seva vocació internacionalitzadora va fer que l’any passat entre un 30 i un 40% de la seva producció anés a parar més enllà de l’Estat amb una penetració important a l’Europa de l’Est. Actualment, l’empresa compta amb una vintena de professionals. La plantilla també té perfils especialitzats en els àmbits de la qualitat i la recerca i el desenvolupament. Idea Choc pertany al grup empresarial Norte Eurocao i té els seus orígens en una empresa familiar. La companyia col·labora amb la Fundació El Xiprer, amb el Banc dels Aliments, amb l’aplicació Too Good To Go i amb la pròpia associació amb la voluntat d’evitar el malbaratament alimentari. En paral·lel, compta amb la certificació d’AENOR.
L’empresa es planteja els
pròxims anys una remodelació
integral de la nau
de 700 metres quadrats
per continuar millorant un
servei que va començar
en un garatge del centre
de Granollers l’any 1960
El grup té una facturació global de més de dotze milions d’euros i clients arreu del món en sectors tan diversos com la sanitat, l’electrònica, les infraestructures, la construcció o l’automoció
Dimecres 4 de juny es realitzarà la tercera prova de les sirenes de risc químic d’aquest 2025. Es tracta de l’activació de les 50 sirenes de 22 municipis de les comarques del Barcelonès, Baix Llobregat, Vallès Occidental i Vallès Oriental.
3.6.2025
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes