Dilluns començaran les obres al passeig Fluvial i al parc del Congost

13.5.2024

La renaturalització de l'entorn del riu Congost, que inclou treballs a la mateixa llera del riu, així com a passeig Fluvial i al parc del Congost

Dilluns començaran les obres del projecte més rellevant d'aquest mandat del govern granollerí: la renaturalització de l'entorn del riu Congost, que inclou treballs a la mateixa llera del riu, així com a passeig Fluvial i al parc del Congost. Aquesta fase del projecte CoCoNat25 està previst que acabi el juliol de 2025 i a partir de dilluns començaran les primeres afectacions viàries.

Així, els vehicles i vianants no podran circular pel passeig Fluvial, des del carrer Joan Camps fins a Joan Vinyoli. La rotonda del Camp de les Moreres quedarà inhabilitada, de manera que els vehicles que accedeixin pel carrer del Camp de les Moreres hauran de continuar circulant pel carrer Joan Vinyoli. L'aparcament de Joan Vinyoli restarà obert, tot i que reduirà la seva capacitat amb una dotzena de places menys, i l'accés serà pel carrer Joan Vinyoli.

L'aparcament de Salvador Espriu reduirà la capacitat de forma permanent i el seu accés es veurà afectat durant l'evolució de les obres. S'habilitaran noves places d'aparcament al passeig de la Conca del Besòs.

A partir del dilluns 20 de maig, els vehicles no podran circular pel passeig Fluvial en sentit sud, des del carrer Roger de Flor. Només els vehicles dels residents i serveis podran accedir pel carrer Joan Camps i continuar la marxa en sentit nord pel passeig Fluvial. Es mantindrà el tall de circulació pel carrer Joan Camps durant els horaris d’arribada i sortida escolar.

Font: SomGranollers
Jornada Seguretat als Polígons

Jornada Seguretat als Polígons

Et convidem a participar a una trobada en la qual es parlarà de seguretat per empreses, de protecció passiva, activa, organització de la seguretat i valoració del risc.

17.5.2024
Sequera - Excepcionalitat

Sequera - Excepcionalitat

Semàfor taronja – Escenari d’excepcionalitat (25% de les reserves)

15.5.2024
Trobada per Associacions de Polígons sota l'EVC LAB

Trobada per Associacions de Polígons sota l'EVC LAB

Col·laboració estratègica pel desenvolupament empresarial i dels territoris

2.5.2024
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes