Dimecres 18 d'octubre: Prova de sirenes (risc químic)

13.10.2023

Protecció Civil farà dimecres una prova de les sirenes de risc químic Les alarmes sonaran als diversos municipis baixvallesans, així com s'enviarà un avís a través del mòbil de la ciutadania

El dimecres 18 d'octubre la Direcció General de Protecció Civil farà una prova de les sirenes de risc químic instal·lades a Granollers –situades al polígon Congost, el parc del Lledoner i a l'aparcament de mercaderies perilloses d'Adif–, les Franqueses i Canovelles, entre altres municipis del Vallès Oriental. Es preveu que les sirenes sonin a les 11 h i, com a novetat, es rebrà un avís al telèfon mòbil de les persones que es trobin als municipis afectats.

El so d'inici seran tres senyals d'un minut de durada, separats per silencis de cinc segons. El so de fi d'alerta és un senyal continu de 30 segons de durada.

Les sirenes de risc químic són el sistema d'avís a la ciutadania previst en els plans de protecció civil per emergències químiques quan un accident químic és greu i pot afectar la població.

La finalitat del sistema d'avisos és la d'alertar a la població situada a la zona vulnerable, de la manera més ràpida possible, de l'existència d'un accident en una indústria o instal·lació i que, en conseqüència, cal que adoptin les mesures preestablertes de confinament o evacuació (si fos necessari).

Font: SomGranollers
Jornada Seguretat als Polígons

Jornada Seguretat als Polígons

Et convidem a participar a una trobada en la qual es parlarà de seguretat per empreses, de protecció passiva, activa, organització de la seguretat i valoració del risc.

17.5.2024
Sequera - Excepcionalitat

Sequera - Excepcionalitat

Semàfor taronja – Escenari d’excepcionalitat (25% de les reserves)

15.5.2024
Dilluns començaran les obres al passeig Fluvial i al parc del Congost

Dilluns començaran les obres al passeig Fluvial i al parc del Congost

La renaturalització de l'entorn del riu Congost, que inclou treballs a la mateixa llera del riu, així com a passeig Fluvial i al parc del Congost

13.5.2024
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes