Granollers rep 2,6 milions d'euros de Next Generation per actuacions de pacificació del trànsit i mobilitat sostenible

25.2.2022
Si més no a Granollers, dimecres rebien la notícia de la concessió de recursos del Ministeri de Transports i Agenda Urbana en el marc de la convocatòria del Programa d'ajudes a municipis per a la implantació de zones de baixes emissions i la transformació digital i sostenible, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

el programa finançat per la Unió Europea aportarà 2,6 milions d'euros a l'Ajuntament de Granollers, per a quatre actuacions sobre mobilitat sostenible i aposta per la qualitat de l'aire. Concretament, els fons es destinaran a l'ampliació i millora de la infraestructura ciclista a Granollers; la vianalització d'espais urbans i millora de l'accessibilitat; actuacions per pacificar el trànsit, i l'adquisició i obres d'instal·lació de càmeres de control.

La regidora de Planificació Estratègica i Primera Tinent d'Alcalde, Alba Barnusell, explicava que el consistori també pretén destinar part d'aquests fons al projecte de camins i entorns escolars segurs, així com a implantar nous carrils bici, emplaçats segons les recomanacions del Pla de mobilitat.

Amb la "convicció que arribaran més recursos", el govern té preparats 11 projectes preparats "amb temps" a l'espera de la convocatòria de nous programes, "per llegir-ne la lletra petita i veure si hi poden entrar o no", apuntava Barnusell. De moment, s'hi ha presentat el projecte de millora de l'enllumenat i la gestió tèrmica de l'EMT i el Centre Vallès.
Jornada Seguretat als Polígons

Jornada Seguretat als Polígons

Et convidem a participar a una trobada en la qual es parlarà de seguretat per empreses, de protecció passiva, activa, organització de la seguretat i valoració del risc.

17.5.2024
Sequera - Excepcionalitat

Sequera - Excepcionalitat

Semàfor taronja – Escenari d’excepcionalitat (25% de les reserves)

15.5.2024
Dilluns començaran les obres al passeig Fluvial i al parc del Congost

Dilluns començaran les obres al passeig Fluvial i al parc del Congost

La renaturalització de l'entorn del riu Congost, que inclou treballs a la mateixa llera del riu, així com a passeig Fluvial i al parc del Congost

13.5.2024
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes