El grup Gallo inverteix 15 milions a Granollers per fabricar caldos

30.12.2022

La companyia confia de nou un projecte estratègic de creixement a la fàbrica de la capital vallesana

El grup Gallo ha posat en funcionament una nova planta d’elaboració de caldos a Granollers. La companyia obre una nova línia de negoci en el que considera un projecte clau de creixement. La nova planta culmina el pla d’especialització de plantes i, en aquest procés, Granollers conserva un paper estratètic per al grup.
Segons informa el grup Gallo en un comunicat, Granollers serà un referent en innovació industrial. El projecte suposa un pas més en el pla de la companyia per categories complementàries al que ha estat el focus principal, la pasta. Ho va fer a les salses i, ara, amb les sopes. Ara, la planta de Granollers elaborarà pasta fresca, plaques i caldos. A Esparreguera es manté la producció de pasta sense gluten i amb llegums i a Sant Vicenç dels Horts les especialitats oriental Ta-Tung. Mentrestant, la pasta seca es fabrica a el Carpio (Còrdova) on es va traslladar l’any passat també la producció que s’havia fet a Granollers.

A més de la nova línia de producte, la inversió a Granollers obre l’aposta per la digitalització de la companyia. Ho fa a través d’una tecnologia industrial pròpia que ha concebut i desenvolupat l’equip d’R+D del grup Gallo. La companyia, per tant, intensifica vocació de transformació del mercat de brous a l’Estat i convertir-se en motor de canvi.

En la primera fase del projecte, Gallo elaborarà quatre varietats de caldo (pollastre, pollastre amb pernil, verdures i escudella). Són varietats amb les quals pretén donar resposta a la tendència de les llars de substituir el brou fet a casa per l’envasat.

Uns 140.000 litres diaris
En la nova aposta productiva, Gallo també ha dotat la planta amb una important capacitat productiva. En principi, arriba a 140.000 litres diaris. La companyia remarca la proximitat de les primeres matèries i l’eficiència del projecte industrial per arribar a preus competitius. L’Olla de Gallo es presenta com una aposta per tenir una posició rellevant en una categoria, a més, amb un gran potencial de creixement. A la poximitat dels ingredients, Gallo hi suma també la sostenibilitat, amb eun envàs totalment reciclable i amb mateiral d’origen vegetal.

La planta del grup Gallo Granollers serà puntera a Europa, amb una nova activitat. La directora de la planta, Montserrat Tort, destaca la “revolució” que aquesta nova activitat planteja com a repte “logístic, tecnològic i humà”. “Situa la planta de Granollers com a punta de llança dins de l’estratègia de creixement de la companyia”, afegeix.

(Font: el9Nou.cat) 
CONFIANÇA I QUALITAT CENTENÀRIES  PER A LA PREPARACIÓ DE LA CARN

CONFIANÇA I QUALITAT CENTENÀRIES PER A LA PREPARACIÓ DE LA CARN

L’empresa familiar, situada al polígon Jordi Camp, destaca per al tracte personalitzat i una atenció acurada que també ofereix a través d’una botiga amb productes únics de gran qualitat

29.4.2025
MAQUINÀRIA PER TALLAR METALL  A MIDA DEL CLIENT I AMB QUALITAT

MAQUINÀRIA PER TALLAR METALL A MIDA DEL CLIENT I AMB QUALITAT

Treballen amb proveïdors d’Itàlia, Xina i Corea i venen al conjunt de l’Estat, Portugal i l’Argentina amb una previsió d’augmentar la facturació un 10% aquest any i assolir els 4 milions

29.4.2025
Referents durant 50 anys en la producció de bioestimulants

Referents durant 50 anys en la producció de bioestimulants

L’empresa, amb una presència important als mercats exteriors, va tancar l’any passat amb una facturació de 9 milions d’euros i vol continuar creixent

14.4.2025
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes