Interior enllesteix la reforma del parc de Bombers de Granollers

10.2.2023

Reformes al Parc de Bombers de Granollers

l Departament d’Interior ha enllestit les obres de refor·ma i ampliació del parc de Bombers de Granollers que ha permès ampliar les instal·lacions amb un nou edifici d’uns 300 metres quadrats que acull el gimnàs, una aula de formació i els armaris per als equips de tota la plantilla a més del magatzem, el taller, un lavabo adaptat per a per·sones amb mobilitat reduïda i una zona per assecar els jaquetons i altres peces de roba de roba després de les actuacions.

A banda, s’ha ampliat la cotxera amb una cinquena porta que facilita les operacions de sortida de tots els vehicles. El pati s’ha pavimentat completament –inicialment només s’havia previst fer·ho en una part– i s’han posat marquesines per protegir els vehicles aparcats i tanques a tot el perímetre. Són inversions que en prin·cipi no estaven previstes però que s’han anat afegint al projecte, igual que la renovació dels lavabos i dutxes del vestidor ja existent o la renovació dels radiadors.

També s’ha actuat a la torre de pràctiques per adequar·la a la normativa actual de ris·cos laborals. L’actuació ha inclòs la remodelació de totes les instal·lacions de l’edifici antic del parc de Bombers.

(Font: el9nou.cat) 
l'Associació celebra l'esmorzar al Polígon Jordi Camp

l'Associació celebra l'esmorzar al Polígon Jordi Camp

Avui, dimecres 29, l'Associació celebra l'esmorzar empresarial al Polígon Jordi Camp

29.11.2023
Vine a l'esmorzar empresarial del Polígon Jordi Camp

Vine a l'esmorzar empresarial del Polígon Jordi Camp

Vine i participa! Volem escoltar-te

23.11.2023
Granollers aprova el primer Pla Local de Seguretat

Granollers aprova el primer Pla Local de Seguretat

57 accions que coordinarà la Policia Local

2.11.2023
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes