Interior enllesteix la reforma del parc de Bombers de Granollers

10.2.2023

Reformes al Parc de Bombers de Granollers

l Departament d’Interior ha enllestit les obres de refor·ma i ampliació del parc de Bombers de Granollers que ha permès ampliar les instal·lacions amb un nou edifici d’uns 300 metres quadrats que acull el gimnàs, una aula de formació i els armaris per als equips de tota la plantilla a més del magatzem, el taller, un lavabo adaptat per a per·sones amb mobilitat reduïda i una zona per assecar els jaquetons i altres peces de roba de roba després de les actuacions.

A banda, s’ha ampliat la cotxera amb una cinquena porta que facilita les operacions de sortida de tots els vehicles. El pati s’ha pavimentat completament –inicialment només s’havia previst fer·ho en una part– i s’han posat marquesines per protegir els vehicles aparcats i tanques a tot el perímetre. Són inversions que en prin·cipi no estaven previstes però que s’han anat afegint al projecte, igual que la renovació dels lavabos i dutxes del vestidor ja existent o la renovació dels radiadors.

També s’ha actuat a la torre de pràctiques per adequar·la a la normativa actual de ris·cos laborals. L’actuació ha inclòs la remodelació de totes les instal·lacions de l’edifici antic del parc de Bombers.

(Font: el9nou.cat) 
Jornada Seguretat als Polígons

Jornada Seguretat als Polígons

Et convidem a participar a una trobada en la qual es parlarà de seguretat per empreses, de protecció passiva, activa, organització de la seguretat i valoració del risc.

17.5.2024
Sequera - Excepcionalitat

Sequera - Excepcionalitat

Semàfor taronja – Escenari d’excepcionalitat (25% de les reserves)

15.5.2024
Dilluns començaran les obres al passeig Fluvial i al parc del Congost

Dilluns començaran les obres al passeig Fluvial i al parc del Congost

La renaturalització de l'entorn del riu Congost, que inclou treballs a la mateixa llera del riu, així com a passeig Fluvial i al parc del Congost

13.5.2024
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes