L’atur creix lleugerament al juliol al Vallès Oriental

3.8.2022

El 2022 hi ha una lleugera millora vs. el 2021

L‘atur ha crescut lleugerament al juliol al Vallès Oriental. Segons les dades que s’han fet públiques aquest dimarts, hi ha 272 persones aturades més que al juny, un 1,4% més. En total, són 19.440 persones en atur a la comarca. La tendència negativa es dona en un més tradicional bo per les xifres d’atur per la temporada turística.

Amb tot, el nombre d’aturats actual és clarament inferior al què hi havia fa tot just un any quan se superaven les 22.000 persones en situació d’atur. La reducció interanual se situa en el 13% amb un descens d’unes 3.000 persones apuntades a les llistes de l’atur. Aquesta evolució positiva ja s’ha anat veient en els darrers mesos.

Dels 39 municipis del Vallès Oriental, 29 experimenten un increment del nombre de persones aturades. En xifres absolutes, destaquen els 66 aturats més a Granollers i els 39 a la Roca, segons dades de l’Observatori-Centre d’estudis del Consell Comarcal.

En canvi, es redueix en deu municipis. Destaca el registre de Santa Maria de Palautordera amb 13 persones menys en situació d’atur.

(Font: el9nou.cat)
Jornada Seguretat als Polígons

Jornada Seguretat als Polígons

Et convidem a participar a una trobada en la qual es parlarà de seguretat per empreses, de protecció passiva, activa, organització de la seguretat i valoració del risc.

17.5.2024
Sequera - Excepcionalitat

Sequera - Excepcionalitat

Semàfor taronja – Escenari d’excepcionalitat (25% de les reserves)

15.5.2024
Dilluns començaran les obres al passeig Fluvial i al parc del Congost

Dilluns començaran les obres al passeig Fluvial i al parc del Congost

La renaturalització de l'entorn del riu Congost, que inclou treballs a la mateixa llera del riu, així com a passeig Fluvial i al parc del Congost

13.5.2024
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes