Marca Q de Qualitat pels polígons

22.10.2020

CEPE concedeix la Marca Q als polígons de Granollers.

CEPE, la Coordinadora Espanyola de Parcs Empresarials, va concedir, el passat mes de febrer de 2020, la Marca Polígon Empresarial de Qualitat a tres polígons de Granollers: Congost, Jordi Camp i Coll de la Manya. Es tracta de la primera vegada que un polígon català obté la certificació. 

El certificat de qualitat és un distintiu que reconeix la qualitat dels espais industrials, a partir de l'anàlisi de més de vuitanta aspectes claus definits per CEPE, d'acord amb la seva experiència en parcs empresarials. 

Aquests factors de qualitat són auditats per l'empresa Aenor, que revisa documentalment i sobre el terreny el grau de compliment dels criteris definits, avaluant diverses categories com el nivell de desenvolupament urbanístic, d'infraestructures, de manteniment, de serveis bàsics i avançats, de gestió o d'influència social, i certificant que es satisfan les demandes del certificador. 
El certificat també és un incentiu per seguir treballant en la millora contínua dels polígons, ja que té una durada limitada a tres anys i per tant caldrà renovar-lo periòdicament.


CEPE és la coordinadora espanyola de polígons empresarials. Està formada per associacions empresarials de polígons i altres entitats públiques i privades representatives o relacionades amb el teixit empresarial, que té com a objectius millorar la competitivitat dels polígons industrials, fomentar l'associacionisme empresarial en els polígons i afavorir l'intercanvi de bones pràctiques.


Per a més informació sobre el segell de qualitat, entreu aquí.

l'Associació celebra l'esmorzar al Polígon Jordi Camp

l'Associació celebra l'esmorzar al Polígon Jordi Camp

Avui, dimecres 29, l'Associació celebra l'esmorzar empresarial al Polígon Jordi Camp

29.11.2023
Vine a l'esmorzar empresarial del Polígon Jordi Camp

Vine a l'esmorzar empresarial del Polígon Jordi Camp

Vine i participa! Volem escoltar-te

23.11.2023
Granollers aprova el primer Pla Local de Seguretat

Granollers aprova el primer Pla Local de Seguretat

57 accions que coordinarà la Policia Local

2.11.2023
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes