Mes controls als polígons per evitar concentracions massives de cotxes

1.2.2022
Els Mossos d'Esquadra i les policies locals de la comarca van activar aquest cap de setmana passat un dispositiu conjunt per evitar concentracions de vehicles als polígons industrials.

L'objectiu és actuar principalment als municipis amb més afectació de concentracions il·legals i massives de vehicles, que s'han detectat, sobretot, els caps de setmana i vigílies de festius.

Els Mossos recorden que aquestes concentracions de vehicles –que sovint inclouen curses i derrapades– incompleixen les normes de trànsit; i que el consum de begudes alcohòliques a la via pública, actes incívics i sorolls contravenen les ordenances municipals de civisme.

El ple del Consell Comarcal del Vallès Oriental ha aprovat demanar al conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, una reunió urgent amb la participació dels 39 municipis de la comarca per abordar la inseguretat derivada d'aquestes concentracions. Les darreres setmanes s'han incrementat molt les concentracions massives en polígons industrials.
Sequera - Fase 1

Sequera - Fase 1

Actualitzem informació

6.2.2024
Emergència per Sequera

Emergència per Sequera

Restriccions d'aigua en els usos urbans per a municipis

2.2.2024
Granollers aprova sancions de fins a 3.000 euros pel mal ús de l'aigua

Granollers aprova sancions de fins a 3.000 euros pel mal ús de l'aigua

Entrem en fase d'emergència per la sequera

2.2.2024
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes