Millora de l'asfalt al municipi

12.5.2021

Després de moltes queixes per part de l’Associació, s’inclourà la millora d’un tram del PI Congost dins del projecte d’adequació de paviment de la ciutat.

Des d’inicis de maig s’ha iniciat la primera fase d’adequació del paviment d’alguns carrers de la ciutat de Granollers, les tasques a realitzar, passen des de l’asfaltatge, fins a la seva adequada senyalització.

El 14 de maig aprofitant el festiu de l’Ascensió, es faran tasques de renovació del paviment de la rotonda de l’Avinguda Sant Julià (alçada ITV del PI Congost). Amb aquesta intervenció es donarà per finalitzada la primera fase del projecte d’adequació de paviments de 2021.
Jornada Seguretat als Polígons

Jornada Seguretat als Polígons

Et convidem a participar a una trobada en la qual es parlarà de seguretat per empreses, de protecció passiva, activa, organització de la seguretat i valoració del risc.

17.5.2024
Sequera - Excepcionalitat

Sequera - Excepcionalitat

Semàfor taronja – Escenari d’excepcionalitat (25% de les reserves)

15.5.2024
Dilluns començaran les obres al passeig Fluvial i al parc del Congost

Dilluns començaran les obres al passeig Fluvial i al parc del Congost

La renaturalització de l'entorn del riu Congost, que inclou treballs a la mateixa llera del riu, així com a passeig Fluvial i al parc del Congost

13.5.2024
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes