Les obres de la futura estació de la Sagrera, a Barcelona, provocaran afectacions als trens de l’R2 dos mesos i mig

11.8.2022

El cap de setmana del 17 al 19 de setembre i entre el 3 i el 10 de desembre, la línia tindrà el punt d’inici i final a Montcada i Reixac

Les obres de l’estació de la Sagrera provocaran afectacions en els trens entre el 17 de setembre i el 10 de desembre. Les principals línies afectades seran la R1, la R2 Nord i la R11, que no arribaran a Barcelona durant alguns caps de setmana.

En concret, les línies R2 i R11 iniciaran i finalitzaran el seu recorregut a Montcada i Reixac entre el 17 i el 19 de setembre i entre el 3 i el 10 de desembre. Aquesta situació ja s’ha donat de forma puntual alguns caps de setmana aquests darrers mesos.

Durant dos mesos i mig, però, hi haurà afectacions diàries a la R2 nord i la R11 que iniciaran i finalitzaran el seu recorregut a Sant Andreu Comtal. En aquest període Renfe ha indicat que reprogramarà horaris per tal de “donar la millor oferta”.

A més, també hi haurà un equip addicional de 68 persones que reforçarà el personal d’informació i atenció al client a les principals estacions afectades.
Tot plegat arriba quan les obres de l’estació de la Sagrera han superat l’equador. L’Adif ja va comunicar que està “ultimant” el desenvolupament de la fase principal de les obres i que, de cara a finals d’any, posarà en servei el traçat definitiu de la línia d’ample convencional Barcelona–Granollers–Girona, que ja passaran per l’interior de la futura estació sense teir-hi parada, i la nova estació de Rodalies de Sant Andreu Comptal.

(Font: el9nou.cat)
Jornada Seguretat als Polígons

Jornada Seguretat als Polígons

Et convidem a participar a una trobada en la qual es parlarà de seguretat per empreses, de protecció passiva, activa, organització de la seguretat i valoració del risc.

17.5.2024
Sequera - Excepcionalitat

Sequera - Excepcionalitat

Semàfor taronja – Escenari d’excepcionalitat (25% de les reserves)

15.5.2024
Dilluns començaran les obres al passeig Fluvial i al parc del Congost

Dilluns començaran les obres al passeig Fluvial i al parc del Congost

La renaturalització de l'entorn del riu Congost, que inclou treballs a la mateixa llera del riu, així com a passeig Fluvial i al parc del Congost

13.5.2024
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes