El Sector logístic continua creixent, i ho fa a Granollers

25.10.2022

Staci activa a Granollers el seu vuitè centre logístic

La companyia logística Staci (nom amb què opera des de fa uns mesos l’antiga Vivace Logística, soci de l'Associació) tindrà disponible a partir d’aquest dilluns el nou centre logístic a Granollers. La promoció que ha edificat la filial a l’Estat de la companyia sueca Sagax queda a disposició de la companyia logística vallesana. Amb els 8.500 metres quadrats d’aquestes instal·lacions, Staci disposarà de vuit plataformes a l’Estat. Sis d’aquests centres són al Vallès Oriental.

El lliurament oficial de la nau que ha construït Sagax es preveu per a aquest dilluns, i l’empresa ja estarà en disposició de començar les operacions, segons ha confirmat el director general de Staci a l’Estat, Nemesio Navas. “Aquestes instal·lacions permetran cobrir l’ampliació d’activitat que tenim prevista”, avança Navas. En paral·lel també permetran alliberar espais en algunes de les instal·lacions que la firma té a ben pocs metres, al mateix polígon Congost, a Lliçà d’Amunt i les tres que té a la Roca.

“El sector de la logística està en plena expansió, les empreses continuen externalitzant serveis”, admet Navas. L’especialització en serveis de picking (preparació de comandes a partir de peticions específiques dels clients) i logística promocional i de màrqueting estan propiciant un creixement constant de l’activitat. “Estem creixent a ritmes de doble dígit permanentment”, assenyala Navas. De fet, aquest any la previsió és arribar a 15 milions de facturació i ja hi ha projectat poder arribar a 18 milions l’any que ve. “Amb independència que anem incorporant nous clients, els que ja tenim van creixent i tenen més necessitats logístiques”, explica Navas en referència a aquest augment contant de la facturació.

Les instal·lacions més grans
Les noves instal·lacions de Granollers són les més grans de les vuit que té ara la companyia, que, a més de les sis que ja funcionen a la comarca, en té dues més a l’àrea de Madrid. El ritme d’obertura de noves implantacions de l’empresa ha estat gairebé d’una cada any des que, el 2015, l’activitat de Granollers es va ampliar a la Roca. Actualment, no hi ha projectes en vigor per a noves implantacions, tot i que no és descartable que, ja l’any que ve, es plantegi alguna opció a l’àrea de Madrid.

La nova implantació a Granollers prové de la primera promoció pròpia que ha desenvolupat la multinacional Sagax a Catalunya. S’ha portat a terme a les antigues instal·lacions de la firma d’arts gràfiques Bigsa i estaven inactives des del tancament de l’empresa, el 2013.

(Font: el9nou.cat)
Jornada Seguretat als Polígons

Jornada Seguretat als Polígons

Et convidem a participar a una trobada en la qual es parlarà de seguretat per empreses, de protecció passiva, activa, organització de la seguretat i valoració del risc.

17.5.2024
Sequera - Excepcionalitat

Sequera - Excepcionalitat

Semàfor taronja – Escenari d’excepcionalitat (25% de les reserves)

15.5.2024
Dilluns començaran les obres al passeig Fluvial i al parc del Congost

Dilluns començaran les obres al passeig Fluvial i al parc del Congost

La renaturalització de l'entorn del riu Congost, que inclou treballs a la mateixa llera del riu, així com a passeig Fluvial i al parc del Congost

13.5.2024
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes