Tanquem el concurs de la Compra Agregada d'Energia

25.11.2020

Un cop finalitzada la primera fase de sumar subministraments, sortim a concurs.

Ahir, 24 de novembre, vam tancar el concurs a les empreses per poder començar la licitació d'energia. 

Enguany, juntament amb l'Associació del Polígon Coll de la Manya i l'Associació del Polígon Font del Ràdium, hem aconseguit treure a licitació pública 4,98 GWh. Aquest consum està repartit entre 48 punts de subministrament de 32 empreses diferents. 

Respecte l'any passat hem incrementat aproximadament un 130% la participació de les empreses, i esperem que l'estalvi final aconseguit també sigui superior al de la primera licitació. 

Una vegada hem sortit a licitar, les 31 comercialitzadores convidades tenen temps fins el proper 3 de desembre per presentar les seves ofertes, tenint en compte que hauran de ser en modalitat de preu fixe i per un període de consum de dos anys. Aquestes comercialitzadores, a més, hauran de poder justificar que el subministrament d'energia és 100% facilitant el certificat d'origen renovable. 

L'adjudicació dels lots guanyadors es realitzarà el 4 de desembre i els nous contractes s'activaran amb data 1 de gener de 2021. Tot el procediment de la licitació es farà davant de notari, obrint acta notarial amb la oferta guanyadora segons el lot. 

Esperem que l'estalvi que puguem obtenir finalment sigui superior al que hem previst, que és aproximadament d'un 11%.
L'AEP Congost i Jordi Camp et convida a l'Assemblea General

L'AEP Congost i Jordi Camp et convida a l'Assemblea General

Dimecres 24 d'abril a les 13h comptem amb tu a l'Assemblea General de l'Associació

8.4.2024
Sequera - Fase 1

Sequera - Fase 1

Actualitzem informació

6.2.2024
Emergència per Sequera

Emergència per Sequera

Restriccions d'aigua en els usos urbans per a municipis

2.2.2024
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes