El Vallès Oriental reclama més reforç de Mossos per controlar les concentracions als polígons.

4.3.2022
Aquest dijous al matí, la Sala Basart de Parets del Vallès ha acollit una reunió entre les alcaldies de la comarca i representants de seguretat amb el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, i representants del cos de Mossos d’Esquadra, per tractar diferents assumptes relacionats amb la seguretat als municipis.

Pel que fa a les grans concentracions que s'han produït al Vallès Oriental, Elena ha assenyalat que "s'ha fet una intervenció molt important que ha permès disminuir molt el problema", amb més d'un centenar de denúncies així com un altre centenar d'identificacions a persones que participaven d'aquestes trobades o curses il·legals. En aquest sentit, el president del Consell Comarcal, Emilio Cordero, ha aprofitat per demanar-li al conseller "més reforç de mossos i més coordinació amb policia local per evitar que es produeixin o buscar una alternativa per no tenir problemes de ciutadania".


Sobre el Vallès Oriental, el conseller ha apuntat que és "una comarca segura en termes generals amb unes dades delictives molt per sota de la mitjana nacional i de la mitjana de la regió metropolitana nord, amb una davallada del 5,7% dels delictes respecte a l'any 2019".
L'AEP Congost i Jordi Camp et convida a l'Assemblea General

L'AEP Congost i Jordi Camp et convida a l'Assemblea General

Dimecres 24 d'abril a les 13h comptem amb tu a l'Assemblea General de l'Associació

8.4.2024
Sequera - Fase 1

Sequera - Fase 1

Actualitzem informació

6.2.2024
Emergència per Sequera

Emergència per Sequera

Restriccions d'aigua en els usos urbans per a municipis

2.2.2024
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes