Assemblea General 2021

19.4.2021

Celebrada l'Assemblea General de l'Associació, de manera telemàtica.

El passat 24 de març es va celebrar l’Assemblea General de l’Associació dels Polígons Congost i Jordi Camp. S’agraeix a tots els empresaris que es van poder connectar a la reunió, la qual es va celebrar de manera telemàtica per tal de complir amb les mesures de seguretat davant la pandèmia.
Es va iniciar la reunió, recordant els objectius principals de l’Associació, els quals són fer lobby per tal negociar amb l’administració local la inversió i manteniment en els Polígons Industrials, de la mateixa manera, posar en marxa projectes per tal de generar xarxes de col·laboració entres les empreses. Actualment, l’AEP representa el 19% del teixit empresarial i espera tancar l’any representant com a mínim al 22% de les empreses dels dos Polígons.

A continuació, es va presentar un resum de les actuacions desenvolupades per l’Associació durant el 2020; com la campanya de Sensibilització davant la COVID-19, seguiment d’instàncies, la certificació dels Polígons de Qualitat, el qual compromet a l’Ajuntament invertit i mantenir l’entorn de manera adequada; el projecte de Compra Col·lectiva d’Energia, on les empreses van poder aconseguir un estalvi en la factura d’electricitat; i l’optimització del Projecte Deixalleria Industrial.

Sobre els acords a treballar en els pròxims mesos es decideix iniciar un nou projecte, on estarà present la figura d’una Assessoria Mediambiental per tal de millorar i resoldre dubtes d’empreses pel que fa a la gestió de residus, i millorar el projecte de Deixalleria Industrial amb un assessorament més personalitzat i que compleixi les normatives en vigor. Per seguir treballant amb temes relacionats amb l’electricitat, s’estudia la viabilitat treballar en projectes d’Autoconsum Compartit (plaques fotovoltaiques), i es convocaran Webinars relacionats amb l’electricitat on les empreses podran resoldre dubtes sobre els canvis de tarifa d’electricitat i com afecta els consumidors. També, s’estudiarà la viabilitat de constituir una de les primeres comunitats energètiques de Polígons. Per una altra banda, es dissenyarà un concurs per millorar les rotondes de les entrades dels dos Polígons. I finalment, per seguir posicionant l’Associació, es realitzaran plaques identificatives per als socis (“Soc Socis”) i es publicarà una revista/butlletí físic semestral amb els objectius de l’Associació i els projectes que està treballant per fer-ho arribar a la majoria de les empreses dels Polígons.

Es recorda a les empreses que sempre que tinguin alguna queixa, incident o proposta de millora de l’entorn, poden adreçar-se a l’AEP per gestionar la seva sol·licitud. De la mateixa manera, si els socis volen promocionar algun servei, producte especial, participen d’algun projecte o moviment d’interès poden contactar amb l’Associació per fer difusió d’aquesta informació.
Jornada Seguretat als Polígons

Jornada Seguretat als Polígons

Et convidem a participar a una trobada en la qual es parlarà de seguretat per empreses, de protecció passiva, activa, organització de la seguretat i valoració del risc.

17.5.2024
Sequera - Excepcionalitat

Sequera - Excepcionalitat

Semàfor taronja – Escenari d’excepcionalitat (25% de les reserves)

15.5.2024
Dilluns començaran les obres al passeig Fluvial i al parc del Congost

Dilluns començaran les obres al passeig Fluvial i al parc del Congost

La renaturalització de l'entorn del riu Congost, que inclou treballs a la mateixa llera del riu, així com a passeig Fluvial i al parc del Congost

13.5.2024
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes