Marca Polígon Empresarial de Qualitat

Amb la col·laboració de l'Ajuntament, els polígons aconsegueixen la Marca Q.

L'Associació d'empresaris i propietaris dels polígons industrials Congost i Jordi Camp va començar a treballar, conjuntament amb l'Ajuntament, en la certificació Polígon Q.

Des de l'Associació es tenia interès en obtenir una acreditació que donés valor als polígons, així com el teixit empresarial, i destaqués la important tasca que s'està portant a terme des de l'AEP. 

Així doncs, des de fa un temps es va començar a treballar en els aspectes claus que valora CEPE, la Coordinadora Espanyola de Parcs Empresarials, per poder complir tots els requisits de les diferents categories com el desenvolupament urbanístic, infraestructures, manteniment, serveis bàsics i avançats, gestió i influència social. 

Finalment, al febrer d'aquest any 2020, CEPE concedeix als polígons Jordi Camp, Congost i Coll de la Manya, la Marca Polígon Empresarial de Qualitat. Els tres polígons de Granollers són els primers polígons catalans que obtenen la certificació. 

La Marca Polígon Q suposa una col·laboració público-privada amb l'Ajuntament, la qual suposa un incentiu per seguir treballant en la millora contínua dels polígons, ja que la certificació caduca als 3 anys i caldrà renovar-la periòdicament. 
Servei Calcula la teva Factura Elèctrica

Servei Calcula la teva Factura Elèctrica

Circular (3/2020) Coneix els canvis i coneix el teu consum

Gestor Energètic Compartit

Gestor Energètic Compartit

Juntament amb Granollers Mercat, posem a disposició de les empreses dels polígons un servei de gestió energètica.

Compra Agregada d'Energia

Compra Agregada d'Energia

Tirem endavant amb la licitació pública per la compra d'energia als polígons.

Deixalleria industrial als Polígons Jordi Camp i Congost

Deixalleria industrial als Polígons Jordi Camp i Congost

En marxa el projecte de recollida selectiva de residus per a les empreses.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes