Granollers aprova el primer Pla Local de Seguretat

2.11.2023

57 accions que coordinarà la Policia Local

El conseller d’Interior de la Generalitat, Joan Ignasi Elena, ha assistit aquest dimarts a la junta local de seguretat de Granollers, en la qual es va aprovar el primer Pla Local de Seguretat de la ciutat, el full de ruta en matèria de seguretat al municipi per als pròxims anys i que fa referència a qüestions de seguretat ciutadana, protecció civil, prevenció d’incendis i salvaments, seguretat viària, salut pública, joc i espectacles. A més, també s’hi incorporen els àmbits de convivència i civisme i la seguretat informàtica de l’Ajuntament.

Concretament, es tracta d’un document que respon a sis objectius estratègics i que inclou 57 accions que cal desenvolupar per aconseguir-los, assignant els recursos disponibles, d’acord amb les necessitats específiques del municipi. Aquestes accions seran coordinades per la Policia Local amb les diferents àrees de l’Ajuntament.

Els objectius als quals respon el Pla Local de Seguretat són el desenvolupament del coneixement, la comunicació i la coordinació de les polítiques de seguretat des de la perspectiva de gènere; la millora de la seguretat i educació viària i la mobilitat; la disminució de la incidència de les violències masclistes i l’increment de la seguretat urbanística; el foment de la convivència i el civisme; l’optimització del sistema de seguretat –amb la reorganització de l’assistència en seguretat ciutadana i la disminució dels fets delictius–; i la millora de la protecció de la ciutadania enfront riscos naturals, sanitaris i emergències.
l'Associació celebra l'esmorzar al Polígon Jordi Camp

l'Associació celebra l'esmorzar al Polígon Jordi Camp

Avui, dimecres 29, l'Associació celebra l'esmorzar empresarial al Polígon Jordi Camp

29.11.2023
Vine a l'esmorzar empresarial del Polígon Jordi Camp

Vine a l'esmorzar empresarial del Polígon Jordi Camp

Vine i participa! Volem escoltar-te

23.11.2023
Sortim a licitar l'Energia!

Sortim a licitar l'Energia!

Uneix-te i participa del projecte de Compra Col·lectiva d'Energia

26.10.2023
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes