Granollers aprova el primer Pla Local de Seguretat

2.11.2023

57 accions que coordinarà la Policia Local

El conseller d’Interior de la Generalitat, Joan Ignasi Elena, ha assistit aquest dimarts a la junta local de seguretat de Granollers, en la qual es va aprovar el primer Pla Local de Seguretat de la ciutat, el full de ruta en matèria de seguretat al municipi per als pròxims anys i que fa referència a qüestions de seguretat ciutadana, protecció civil, prevenció d’incendis i salvaments, seguretat viària, salut pública, joc i espectacles. A més, també s’hi incorporen els àmbits de convivència i civisme i la seguretat informàtica de l’Ajuntament.

Concretament, es tracta d’un document que respon a sis objectius estratègics i que inclou 57 accions que cal desenvolupar per aconseguir-los, assignant els recursos disponibles, d’acord amb les necessitats específiques del municipi. Aquestes accions seran coordinades per la Policia Local amb les diferents àrees de l’Ajuntament.

Els objectius als quals respon el Pla Local de Seguretat són el desenvolupament del coneixement, la comunicació i la coordinació de les polítiques de seguretat des de la perspectiva de gènere; la millora de la seguretat i educació viària i la mobilitat; la disminució de la incidència de les violències masclistes i l’increment de la seguretat urbanística; el foment de la convivència i el civisme; l’optimització del sistema de seguretat –amb la reorganització de l’assistència en seguretat ciutadana i la disminució dels fets delictius–; i la millora de la protecció de la ciutadania enfront riscos naturals, sanitaris i emergències.
Jornada Seguretat als Polígons

Jornada Seguretat als Polígons

Et convidem a participar a una trobada en la qual es parlarà de seguretat per empreses, de protecció passiva, activa, organització de la seguretat i valoració del risc.

17.5.2024
Sequera - Excepcionalitat

Sequera - Excepcionalitat

Semàfor taronja – Escenari d’excepcionalitat (25% de les reserves)

15.5.2024
Dilluns començaran les obres al passeig Fluvial i al parc del Congost

Dilluns començaran les obres al passeig Fluvial i al parc del Congost

La renaturalització de l'entorn del riu Congost, que inclou treballs a la mateixa llera del riu, així com a passeig Fluvial i al parc del Congost

13.5.2024
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes